Sedeli smo pijani. Milos nam je sve oprostio. Otisao je da povraca, mi smo se osecali poprilicno lose. I krenuo je svako od nas da prica o svojoj zeni. Upitah prijatelja:

– Je li, kako si se to obukao? – A on, saren kao iz cirkusa.

– Ma, ona moja ima opsesivno-kompulzivnu potrebu da pere ves. Sve se stalno pere i nikad nista nije suvo. Obucem jednom i odmah u masinu. Ali, dobro, barem je stalno u kuci, tako da mogu da je kontrolisem. Ma sve je drugacije kada si sa nekim u duzoj vezi, kada sa nekim zivis…. secam se, na pocetku veze brinuo sam o svemu: ciste i cele carape, dezodorans, parfem, pranje zuba posle svakog jela… Carape su i dalje ciste ali dezodorans traje i po 2 meseca, parfem i ne znam gde je, i zao mi je da perem zube posle svakog jela, da unistim aromu pojedenog. I genitalije vise ne perem redovno sapunom, da ne unistim prirodnu emulziju. Kada smo se upoznali, meni su ciste gace bile crveno slovo, a sada ih navlacim tako sto se drzim onog starog narodnog pravila – spreda zuto, a pozadi braon. A i ona se opustila. Brijala je noge i pazuh svaki dan, cupala obrve, nosila tanga gacice od svile i cipke. Sada nosi pamucne bapske gace, obrve su joj gusce od mojih, kada sakom predjem preko njenih nogu kao preko rendeta da sam presao. Ispod pazuha – kaktus. Po kuci je ranije nosila farmerke u kojima joj dupe izgleda velicanstveno, sada se seta u trenerci koju sam vidjao po kung-fu filmovima.

– Ma pusti, moja se ugojila kao stoka. Ne izlazi iz kuhinje. Ajde da je nesto od tih kilograma otislo u sise, ali ne. Sve u dupe i podvaljak. Ranije mi je branila da jedem luk. Ja joj kazem, opracu zube, ona kaze usta ce ti mirisati, ali smrdece iz nosa. A sada zdere luk kao da je na takmicenju, kaze, preporucio joj lekar, zbog jajnika. I dok smo ranije imali seks, vristala je, prela, ujedala, cvrkutala kako sam najveci, najbolji, a sada – smeta joj sto se znojim, mnogo sam glasan, mnogo se drmam, skripi krevet. Cim zavrsim, ode u kuhinju.

Nastavili smo da pijemo.

Radovan Nastic, Bensedin

Comments are closed.